За Фюжън (Bulgarian)

Фирма Фюжън е представител на някои от лидерите в УВ кюрабъл инкджет технологии представени днес на световния пазар.
А именно:
ГРАПО – Чехия (www.grapo.com) представителство за България
Дърст – Италия (www.durst-online.com) представителство на Линомедия Гърция
Зейкон / Ксейкон – Белгия (www.xeikon.com) представителство на Линомедия Гърция
Поради спецификите на Българския пазар фирмата ни започна внос и на солвентни печатни машини от ново поколение.

Услуги

Индустриалните принтери на Фюжън Принт са най-бързите широкоформатни принтери в класа си с много високо качество на изображението. Поради изключителната издръжливост на мастилата не са необходими допълнителни обработки на отпечатъка, като ламиниране и лакиране. Технологията е изключително подходяща за интериорни решения, декорация на изложбени площи и всякакви визии, изискващи прецизен печат. Машините ни използват една от най-новите разработки на XAAR а именно XAAR Proton heads (382).
Повече информация и технически спецификации на адрес:
XAAR Proton Print head

Индустриалните принтери на Фюжън Принт позволяват създаването на рекламни визии с максимално дълъг срок на външна експлоатация. По технология, подходяща за печат на билбордове, мегабордове, транспаранти, винилна мрежа и строителна мрежа за “опаковане” на сгради, фирмени знамена, пана, покривала за камиони, тенти и др.

Широко форматен печат, Билбордове, Външна реклама, Интериорна реклама, Брендиране на автомобили, МПС, Автобуси, Бусове, Совалки и Луноходи 🙂

За контакти

Заповядайте в новия ни шоурум за презентация на печатните технологии, които предлагаме.
гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Авиационна 1, Тел.: 0888667819, Имейл: info@fuzion-print.com

www.fuzion-print.com

Grapo Manta KM8/720UV Xeikon 6000
Durst800

Ето малко сравнителни характеристики показващи силните и слабите страни на технологиите използвани до момента:


СРАВНИТЕЛНА ХАРАКТЕРИСТИКА И ВЪВЕЖДАНЕ НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ В ОБОРУДВАНЕ НА ПЕЧАТНИЦА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Достигни твоя бизнес потенциал с поглед в бъдещето!

Както знаете, голяма част от традиционните печатници и малки офиси за бързи малки поръчки достигат определен успех в начинанието си, представяте ли си какви са възможностите на комерсиалните печатници, които винаги търсят нови начини да увеличат годишния си доход и да задържат растежа си в добро състояние. За да издържат на бързо развиващата се индустрия, много от развиващите се печатници търсят нови начини да намерят и използват най-новите технологични решения, които допринасят за нови по-доходоносни услуги, които бързо внедрени водят до големи обороти и много по-добри печалби.

Комерсиалните печатници като вас трябва да вървят стъпка напред в сравнение с традиционните офсетови и цифрови печатни услуги, за да сте винаги крачка пред вашата конкуренция. Винаги ще сте готови за къси срокове и достигане на високо качествена продукция всеки път.

Начините да постигните това са навсякъде около вас!

Следващият път когато сте в колата си, погледнете към сградите, билбордите, табелите и банерите около вас. Те са толкова големи и цветни. Те са натрапчиви, съблазнителни и изключително привлекателни. Те са продукт на днешния широкоформатен цифров печат. Това е бъдещето, рекламите стават все по големи! Както и печалбите на съответните широкоформатни печатници, които ги правят.

Начини да увеличиш приходите във вашият бизнес

Стопери от твърд материал

– Насочващ дисплей от твърд материал

– Триизмерен насочващ дисплей

OpenBox пакетиране и показване на продукти

– Промоционални материали за магазини

– Къси тиражни серии пакетиране на тестови продукти

– Сезонни къси серии пакетиране на продукти

– Промоции за еднократни събития

– Мостри за производство и маркетинг

Вътрешни декорации

– Краткотрайни промоции

– Марково краткотрайни промоции

– Дисплеи и плакати

Реклами със задно засветяване

– Изложбени и празнични банери

– Подови и прозоръчни графики

– Фонове за театри и телевизии

Външна реклама

– Реклами по сгради

– Билборди от гъвкави материали

– Заднозасветени табели

– Двустранни апликации

– Покривала за камиони

– Рекламни решения за автомобили

Разширете вашата клиентска база данни.

Сега след като вече отворихте вратата на супершироките възможности, вие разбирате че много от тези нови клиентски услуги изискват специализирана техника, медия и мастила. За щастие предложените от нас супер-ширки принтери могат да печатат на почти всякакъв материал, позволявайки ви да възпроизведете всичко, като именно: POPgraphics, задно засветени рекламни табели, репродукции на картини, обличане на сгради с рекламна цел, рекламни решения за автомобили, табели и билборди с зашеметяващо качество.

Фюжън ЕООД също така ви предлага богата гама от мастила и материали, които ви позволяват да разкриете нови предели за нови и нови клиентски изисквания, които наистина ще се забелязват. Ще се убедите сами, че вашата база данни от клиенти се разширява все повече и повече. На таблицата по-долу може да видите, че ще намалявате разходите по техниката и ще увеличите вашата производителност до толкова, че ще дадете възможност за максималното увеличаване на годишната ви печалба многократно използвайки продуктите предлагани от нас, а именно широкоформатните ИнкДжет принтери GRAPO и първокласното им обслужване.

От таблицата по-долу се вижда, че малките инвестиции водят до незадоволителен резултат по отношение на крайните резултати.

Натоварването на машината най-вече зависи от маркетинга и продукта който тя произвежда – цена/качество.

UV Curable Printers cost table

До момента всяка цифрова печатница беше принудена да има налични широкоформатна машина за широки медии (билборди) с резолюция около 300dpiи още една машина с по-висока резолюция – около 600 dpi, с цел фото реалистични репродукции. Досегашните технологии използваха токсичните солвентни и еко солвентни мастила, които в процес на ползване се изпаряваха в работните помещения и водеха до не-малко проблеми на обслужващия персонал и замърсяване на околната среда.

Днешните нови технологии, които ви предлагаме, не само превъзхождат досегашните по производителност, цена, качество (около 720 dpi) но и са абсолютно безвредни за обслужващия персонал и околната среда.

Европейските изисквания налагат преминаване към използване на новите технологии като стимулират потребителите с намаляване на таксите, които те плащат към държавата.

Надяваме се че след това кратко въведение в новите технологии можем да насрочим среща за допълнителни въпроси и презентация на цялата технология из основи, както и поясняване на условията за сервизно обслужване на машините, които предлагаме.

/ ФЮЖЪН ЕООД /